La 2a Cursa de la Dona estrena els actes al voltant del 8 de març a Sant Vicenç

Els actes amb motiu del Dia de la Dona Internacional de la Dona Treballadora continuaran tota la setmana amb tallers, exposicions, un sopar i la sortida a Barcelona

Redacció
04 de març del 2016
Actualitzat a les 16:29h
Sant Vicenç de Castellet dóna el tret de sortida aquest diumenge als actes de la Setmana de la Dona amb motiu de la celebració de la jornada del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. La segona cursa de la dona, que també es podrà fer caminant, esdevindrà la proposta inicial. La sortida serà a les 10.30 del matí des de la plaça 11 de Setembre i els beneficis que s'obtinguin (la inscripció té un preu de quatre euros) es destinaran a la lluita contra el càncer de mama.

Més propostes

Durant tota la setmana es programaran tallers de risoteràpia, coaching i salut i de manualitats i una sortida guiada pel barri de Ciutat Vella a Barcelona. Divendres s'organitza el quart sopar de dones a Cal Soler en què cada participant porta un plat per compartir. Finalment, dissabte es farà una classe magistral de zumba a càrrec de l'expert internacional Martin Mitchel Zin.