El Ricoh no fa bons els altres resultats (81-84) i queda fora dels Play-off

Redacció
09 de maig del 2009
El Ricoh no ha aprofitat les victòries de Regal Barça i DKV Joventut per a plantar-se de nou als play-off després de no fer-ho des de la temporada que va guanyar la lliga, i ha quedat a quatre punts de fer bona la combinatòria que calia per ser entre els vuit millors. Malgrat que el objectiu principal de la temporada s’ha completat amb escreix, és inevitable sentir una certa desil•lusió més si es té en compte que malgrat que s’han perdut els darrers quatre partits jugats –no es guanya des de la jornada 29- hi ha hagut esperança fins els darrers minuts. Els play-off haurien estat a la mà només d’obtenir un millor resultat en qualsevol d’aquests darrers partits.

Quan al partit contra el Reial Madrid, excepte en els primers parcials, el Ricoh sempre ha anat pel darrere amb uns desavantatges que mai han superat els 10 punts. Així, tot i sempre tenir el Reial Madrid a mà, mai se l’ha arribat a incomodar. Ni els 30 punts de Guillem Rubio han servit per rés més que per a seguir l’estela de l’equip de Plaza.

S’ha acabat la competició regular i amb ella la temporada del Ricoh Manresa amb una classificació que gairebé tothom hagués signat l’octubre i que ara deixa l’afeccionat amb el regust d’haver tingut la classificació per a la fase final a la punta del dits.

- Resultats i classificació final Lliga Regular.

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT: