El projecte «La vella ràdio» de Rah-mon Roma es preestrena a Santpedor i Cabrianes

Rah-mon Roma ha preparat 'La vella ràdio' amb Testimoni Escènic
Rah-mon Roma ha preparat 'La vella ràdio' amb Testimoni Escènic | Testimoni Escènic
Redacció
03 de març del 2016
Actualitzat a la 13:04h
Els propers dos dissabtes, 5 i 12 de març, en Rah-mon Roma portarà a Santpedor i Cabrianes la preestrena de l'espectacle "La vella ràdio", el projecte amb el què està treballant i que ha sigut seleccionat en la darrera convocatòria de Testimoni Escènic, per tal de realitzar una residència d'una setmana al teatre d'Avinyó. Els espectacles es podran veure aquest dissabte a les 7 de la tarda al Convent de Santpedor, i el dissabte 12, a les 5, al Centru de Cabrianes.

En Rah-mon Roma fa anys que puja a escenaris com a cantant animador infantil i rondallaire. Durant els més de 30 anys que té de carrera ha sabut envoltar-se d'un equip de professionals que l'acompanyen en els seus projectes. En el seu darrer espectacle compta amb músics que també fa temps que es mouen en diversos projectes musicals reconeguts en l'escena catalana i que completen un espectacle musical teatralitzat, de molt bon nivell, i que serà estrenat a la Mostra d'Igualada.

"La vella ràdio" és el projecte amb el què està treballant i que ha sigut seleccionat en la darrera convocatòria de Testimoni Escènic, per tal de realitzar una residència d'una setmana al teatre d'Avinyó, i que preestrenarà aquest cap de setmana al Convent de Santpedor. Testimoni Escènic és una xarxa de suport a la producció i exhibició d'arts escèniques impulsat per la residència d'artistes Cal Gras i una xarxa composta per nou ajuntaments de la Catalunya Central.

"La vella ràdio"

A en Rah-mon li van regalar fa temps una ràdio antiga que és el pany que obre la porta del temps. Aquesta ràdio màgica l'atrau fins el punt de trobar-s'hi tancat dins. Les velles vàlvules tornen a il·luminar un univers interior de sons, històries i músiques. La ràdio poliglota tornarà a sonar amb cançons i músiques d'Europa, les mateixes que temps ençà havien fet xalar petits i grans, i en Rah-mon i els Dials han estat escollits per fer-la funcionar de nou.

Rah-mon Roma i els Dials està format per Oriol Cases, bateria, programacions, pandero, percussions i direcció musical; Núria Lozano, acordió diatònic i veu; Arnau Berenguer, guitarra i veu; Abraham Creus, baix elèctric; Rah-mon Roma, veu, guitarra, guitarró, ximbomba, pandero i altres estris sonors; Werens, grafisme i elements escenogràfics; Werens i Mecànica Integral, construcció escenogràfica; Gemma Aguilar, vestuari; Martí Torras, guió escènic, direcció i disseny d'il·luminació, i Rah-mon Roma i Els Dials, producció.
Arxivat a