La Fira Fora Stocks celebrarà diumenge la seva vintena edició

Imatge de la Fira Fora Stocks de l'any passat
Imatge de la Fira Fora Stocks de l'any passat | Jordi Preñanosa
Aina Font Torra
02 de març del 2016
Actualitzat a les 18:53h
Ja és el 20è any que la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, amb el suport de l'ajuntament de la ciutat, organitza la Fira Fora Stocks, una iniciativa que se celebra sempre el primer diumenge després de rebaixes i que serveix, en paraules del president de l'entitat, Jaume Pont "perquè els comerços que hi participin facin la neteja final i comencin amb il·lusió la nova temporada". Uns comerços que, per formar-ne part, l'única condició que tenen és que han de ser socis de la UBIC: "de fet, hem calculat que només participant al Fora Stocks, els comerços gairebé ja paguen la quota de soci anual de l'entitat", recalca Pont, que durant la roda de premsa que s'ha dut a terme per presentar l'edició de la fira d'enguany ha aprofitat per fer una crida als comerços que encara no són socis de la UBIC perquè se'n facin i als que ja ho són, perquè formin part de l'esdeveniment: "crida molt més l'atenció una fira gran on hi ha varietat de productes que no pas una de petita que s'acaba de seguida". 

En aquesta vintena edició –que començarà a les onze del matí i acabarà, aproximadament, a les vuit del vespre-  la fira es dividirà en dues parts. La primera –que coincidirà amb el primer tram del Passeig Pere III (de la Sant Domènec fins a Crist Rei)- estarà dedicada a tots els comerços que venguin moda i complements, menjar i petits electrodomèstics. La segona –de Crist Rei fins a Plaça Espanya- l'ocuparan els concessionaris Cars Manresa i Automòbils Alabern, que hi exposaran vehicles d'ocasió.

A més a més, i com que el Fora Stocks està considerada una fira familiar, a la plaça Crist Rei hi haurà un espai d'animació per a la canalla que comptarà amb un inflable, ponis per passejar i un eco-cavallet.

Enguany seran un total de 36 comerços els que envairan el centre de Manresa, 2 més que l'any passat. La majoria d'ells hi són presents en cada edició, però aquest diumenge hi haurà 10 noms propis nous: la botiga de bosses Corinto, la Només Tu XL, el Més que Moda, L'espardenyeria, la botiga d'uniformes Camaleón, Lek Sports, Lookal, Twins, Com a Casa i Range. Els que hi van ser l'any passat i en aquesta edició no hi seran són Mima't Boutique, Joieria Copèrnic, Ofimat, Llibreria Sobrerroca, Omm'o, Canada House, Moda Visi i Lafaluga.

Coincidència amb la Fira del Disc

Durant aquest cap de setmana també hi haurà la Fira del Disc. Normalment les parades d'aquesta fira sempre se situen al segon tram del Passeig, però com que diumenge hi haurà el Fora Stocks, les vendes de discos i vinils es duran a terme a la Plaça Sant Domènec. Dissabte els paradistes estaran situats al segon tram del Passeig com ja és habitual.