La companyia belga Cia. Jordi L. Vidal porta «Ooups», divendres al Conservatori

Cia. Jordi L. Vidal porta 'Ooups' a Manresa
Cia. Jordi L. Vidal porta 'Ooups' a Manresa | CJLV
Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 11:30h
El cicle Platea Jove portarà aquest divendres, 4 de març, a les 9 del vespre i al Teatre Conservatori l'espectacle "Ooups!", de la Cia. Jordi L. Vidal. L'espectacle, provinent de Bèlgica, combina circ (acrobàcia i malabarisme) i cultura urbana (dansa i beat box).

Dos corredors de borsa, còmplices en una malversació de fons, es troben en plena fugida. En aquests temprs de crisi econòmica, la nostra relació amb els diners es reajusta i això afecta el nostre comportament i les nostres relacions amb els altres i amb el nostre entorn. Aquest espectacle explora aquest dilema i els accidents que ocasiona.

El seu caràcter familiar, la seva universalitat, l'absència de text i l'interès del tema, de gran actualitat, són aspectes que han facilitat que aquest espectacle s'hagi pogut veure a nivell internacional amb una excel·lent acollida de tots els públics, i especialment dels joves.

"Ooups!" és un xou esbojarrat de ritme desenfrenat, que parla de la "pasta" de manera humorística, musical i visual. 

El proper espectacle que es podrà veure dins del cicle Platea Jove serà "Shakespeare on the beat" de Moisès Maicas i Anna Soler, el divendres 15 d'abril. "Shakespeare on the beat" és un musical hip-hop basat en "El somni d'una nit d'estiu". 

Venda d'entrades als instituts

Com és habitual en totes les edicions de Platea Jove, una xarxa d'una trentena de col·laboradors del Galliner s'encarregaran de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca, a més a més de repartir cartells i flyers dels espectacles. Les entrades també es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per Internet

Platea Jove, una iniciativa que va néixer per als joves i des dels joves el 2003, és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona El cicle Platea Jove compta amb el patrocini de la col·laboració de la Diputació de Barcelona.