Alumnes de Castellbell participaran a Itàlia en el Torneig de la Pau de Rovereto

L'equip Kstellbell Jove participarà en el Torneig de la Pau de Rovereto
L'equip Kstellbell Jove participarà en el Torneig de la Pau de Rovereto | Catpress
Redacció
01 de març del 2016
Actualitzat a les 11:25h
Castellbell i el Vilar tindrà presència al Torneig de la Pau de Rovereto, que se celebrarà a Itàlia el cap de setmana del 25 al 27 de març. La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l'Institut SI Bages Sud promouen la participació d'un grup de setze alumnes d'ESO en una competició de futbol internacional que promou la germanor i la convivència entre joves d'arreu. L'equip de futbol bagenc estarà format per veïns de Castellbell i el Vilar d'entre 15 i 16 anys, la majoria dels quals cursen l'ESO a l'institut del municipi.  
 
2.500 joves d'arreu

El torneig de futbol atraurà uns 2.500 joves vinguts d'arreu del món en aquest petit municipi situat al nord est d'Itàlia. L'equip Kstellbell Jove disputarà la lliga de classificació enquadrat al grup D i s'enfrontarà a dos equips italians (Bregnanese i Rovereto), un equip holandès (Heerenveen) i un equip bosni (Kljuc). 

Rovereto és coneguda com la Ciutat de la Pau pel seu paper en la primera Guerra Mundial, en un pas fronterer estratègic entre Itàlia i Àustria en què es van registrar diferents episodis bèl·lics. Aquest torneig se celebra des de fa 20 anys amb la ferma convicció de promoure la pau i el coneixement entre els joves d'arreu del món.