La gira d'homenatge a Sau arriba amb Pep Sala a Manresa aquest divendres

En el concert, que se celebrarà a El Sielu, es podran escoltar les cançons més emblemàtiques de la banda d'Osona i el nou tema "Instants en un paper", escrit especialment per a la gira

Redacció
29 de febrer del 2016
Actualitzat el 02 de març a les 16:02h
VÍDEO La gira Tornem a Sau arriba a Manresa divendres
VÍDEO La gira Tornem a Sau arriba a Manresa divendres | Tornem a Sau

"Instants en un paper" ha estat composada per Pep Sala per a la gira

Aquest proper divendres, la gira d'homenatge a Sau arriba a El Sielu de Manresa. Serà el penúltim concert de la gira que passa per tot el territori català i que serveix per presentar el projecte "Tornem a Sau". El primer concert va ser el 5 de febrer a Salt; inicialment aquest primer concert estava programat per fer-se a La Bombolla, però finalment es va haver de fer a la sala gran per l'elevat nombre d'entrades venudes. Aquesta tònica és va repetir i en el segon i tercer concert, a Vic i Tarragona respectivament, les entrades es van exhaurir. La setmana passada va ser el torn de Barcelona on més de 600 persones van omplir el Luz de Gas. Aquesta setmana és el torn de Manresa. El concert d'aquest divendres començarà a les 22.30 i es repassaran les cançons més emblemàtiques de Sau.

"Tornem a Sau" surt d'un grup de músics que van créixer amb les cançons de Sau i pretén ser un homenatge a la ja desapareguda formació des del màxim respecte i admiració. La banda està formada per Jonathan Argüelles a la veu, Carlos de la Paz a la Guitarra, Xavi Balaguer als teclats, Jordi Espigulé al baix i Micky Izquierdo a la bateria, aquests dos darrers formen part actualment de la banda de Pep Sala.

Aquesta gira repassa les cançons més emblemàtiques de Sau, però se centra sobretot en la primera època. Després que la banda li ho demanés, Pep Sala ha decidit col·laborar en el projecte acompanyant al grup en els concerts de la gira de presentació. A més d'acompanyar al grup en directe, Pep Sala també ha composat, juntament amb Joan Capdevila, la cançó "Instants en un paper", feta expressament per a l'ocasió i també ha fet una readaptació de la cançó "Sense Estil" que va ser el primer single de Sau. Aquestes dues cançons estan incloses dins d'un single d'edició limitada i numerada que es pot comprar als concerts.

Les entrades es poden comprar a través de la web: www.tornemasau.cat