El 7 i 8 de maig se celebrarà la tercera edició dels Batecs Solidaris

El Club Tennis Manresa i el Parc de l'Agulla acolliran el torneig de pàdel, la sessió de zumba i les activitats infantils, entre d'altres activitats programades

Redacció
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:39h
Els dies 7 i 8 de maig, el Pla de Bages serà l'escenari de la tercera edició dels Batecs Solidaris: esport + solidaritat, les jornades que esportives organitzades per Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social "la Caixa", que tenen com a objectiu recaptar fons en benefici de dos projectes socials impulsats per aquestes entitats.

Els dos projectes rebran el suport de l'Obra Social "la Caixa", que, en aquesta tercera edició, també s'ha compromès a aportar 10€ adicionals per cada samarreta de l'esdeveniment que es vengui, fet que permetrà duplicar l'aportació als dos projectes solidaris de la Fundació Rosa Oriol i d'Ampans.

En l'edició de l'any passat, i gràcies a la participació de més de 1.500 persones, els Batecs Solidaris 2015 van recaptar 10.000 euros, que van ser destinats a dos projectes d'ajuda a infants i adolescents en risc d'exclusió social.

El Club Tennis Manresa acollirà dissabte el torneig de pàdel i la zumba. Diumenge tindran lloc al Parc de l'Agulla les curses de 5 i 10 kilòmetres i les activitats infantils.

Fins al 5 de juny, ja és possible inscriure's a les diferents activitats de forma presencial al Club Tennis Manresa i a Rios Running (en el cas de la cursa) o bé a través de la pàgina web.