Santpedor acull una jornada d'intercanvi d'escoles bressol verdes

Jornada d'intercanvi d'escoles bressol verdes a Santpedor
Jornada d'intercanvi d'escoles bressol verdes a Santpedor | AjStp
Redacció
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:00h
El programa d'Escoles Verdes del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha celebrat aquest dissabte una trobada d'escoles bressol de Lleida i la Catalunya Central. L'EBM Els Gallarets va acollir els actes d'aquesta jornada d'intercanvi que va comptar amb la presència dels coordinadors del projecte i del regidor d'Educació de l'ajuntament de Santpedor, Agustí Comas, que es va encarregar d'obrir el programa d'activitats.

La trobada va consistir en una matinal d'intercanvi de projectes i experiències entre els centres participants i d'un esmorzar cooperatiu a base dels productes que van aportar des de cada escola i territori. La part central de la jornada es va dedicar al treball en grup per debatre el model d'escola verda del futur i quins són els àmbits que cal abordar i els agents que cal implicar per tal d'aconseguir-ho.

Les escoles Verdes

El programa d'escoles verdes té l'objectiu de donar suport a aquells centres educatius catalans que volen innovar i incloure accions educatives relacionades amb els valors de la sostenibilitat. La jornada que s'ha celebrat aquest dissabte a Santpedor forma part d'un programa anual de trobades que s'aniran portant a terme de forma continuada arreu del país el qual finalitzarà amb un acte conjunt de cloenda, el dia 11 de juny, a Barcelona.

El programa planteja tres grans objectius a tots aquells centres que s'hi adhereixen i els acompanya per tal que els puguin assolir: incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida; promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen els mateixos objectius.
Arxivat a