Arriba a pas ferm la 5a edició del Maridatge de la Mostra de Vins de Navàs

El sopar degustació tindrà lloc el dijous 10 de març al teatre de Palà de Torroella, i té un preu de 18 euros

Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:26h
La cinquena edició del Maridatge de la Mostra de Vins del municipi de Navàs camina un any més amb pas segur de la mà de l'enòleg Joan Soler, que ha fet la tria dels sis vins que acompanyaran el sopar degustació que gestionarà la ment creativa del xef David Garcia, del restaurant TO+ de Palà de Torroella. 

L'esdeveniment es durà a terme el dijous 10 de març, al teatre de Palà en els actes previs a l'Arrossada de Castelladral i la Mostra de Vins.

Els vins que formaran part del sopar de Maridatge són els vins blancs Camí d'Obradors, de Marc Comaposada (macabeu i pansera) i un de les Vinyes de les Cases de Ramon Manubens (macabeu, malvasia, pansera i altres). El toc dels negres el posaran el Sumoll Cub 15, de Martí Just, un Sumoll de la vinya del Cresenci de Roger Subirana, i una tercera proposta de Sumoll, Garnatxa i altres d'Astrid Manubens - Martin Cal Santacreu. Pels postres, el vi escollit és un garnatxa cent per cent, amb cinc mesos de bota de castanyer, de Ferran Costa.

Les inscripcions pel sopar de Maridatge ja es poden fer a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs, al telèfon 93 839 00 22 i al correu [email protected]. El preu de l'àpat, que té les places limitades, és de 18 euros.