Alumnes del Conservatori de Manresa i de l’escola de música de Sallent actuaran al Pati del Kursaal

Divendres i dissabte, actuaran alumnes del Conservatori, i diumenge, de Sallent dintre del cicle Preludis.

Redacció
07 de maig del 2009
Tres concerts del cicle Preludis, aquest cap de setmana al Pati del Kursaal. La primera serà demà divendres a 1/4 de 9 del vespre abans de la sessió de Platea Jove, a càrrec del Grup de trompetes del Conservatori Professional de Música de Manresa. La segona serà dissabte, a 2/4 de 10 del vespre, abans de la primera funció de ‘Seis clases de bailes en seis semanas’, que comptarà amb l’actuació d’un grup d’alumnes de jazz també del  Conservatori Professional de Música de Manresa. I, finalment, alumnes de l’Escola de Música de Sallent, oferiran el seu concert diumenge, a ¼ de 6 de la tarda, i abans de la segona funció de ‘Seis clases de baile...’

Preludis són espais musicals de mitja hora, previs als espectacles que durant els mesos d’abril, maig i juny es faran a la sala gran del Kursaal, i que aniran a càrrec d’alumnes d’escoles de música de la Catalunya central (bàsicament del Bages, Berguedà, Osona i Baix Llobregat Nord, i també de Solsona). Així doncs, amb Preludis el teatre Kursaal respirarà música abans de les funcions, de manera que els que passegen pel Passeig i els que assisteixen a algun espectacle podran gaudir de bona música, interpretada per alumnes de música, que alhora tenen l’oportunitat de sortir de les aules i donar a conèixer allò que durant mesos estan han estat estudiant i assajant.

Al cicle d’enguany hi participaran: alumnes del Conservatori Professional de Música de Manresa, l’Esclat de Manresa, l’Escola de Música de Sallent, l’escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada i l’Escola de Música de Súria.