Càritas assoleix amb èxit la primera acció del programa de masoveria urbana

S'han rehabilitat quatre habitatges del carrer Sant Miquel per oferir-los a famílies necessitades

Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:26h
El passat mes de juliol, Nació Manresa va publicar que Càritas Manresa i l'ajuntament de la ciutat havien presentat un projecte de masoveria urbana per ajudar a facilitar l'accés a habitatge a persones en risc d'exclusió social. Es tracta d'una iniciativa que té l'objectiu d'atraure propietaris de pisos que necessitin ser reformats per oferir-los a famílies necessitades que facin les tasques de rehabilitació d'aquests habitatges, arran d'una proposta presentada per ERC en el ple ordinari del passat mes de març, que es va aprovar per majoria.

Així doncs, Càritas es congratula d'haver pogut assolir amb èxit la primera part d'aquesta acció, que ha consistit en la rehabilitació de quatre habitatges situats al carrer Sant Miquel número 29 de Manresa i agraeix a l'ajuntament de la ciutat l'aportació econòmica que va fer durant el 2015 (10.000 euros). 

És per això que l'entitat ha programat una visita de portes obertes pels habitatges que es durà a terme el dimecres 9 de març a les dotze del migdia.

El desenvolupament del projecte de masoveria urbana forma part del programa d'accions engegades i encaminades a assolir l'objectiu d'assegurar que la gestió del parc d'habitatges de la ciutat garanteixi el dret a un habitatge digne per a tothom. El projecte s'emmarca també en el conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Manresa i Càritas per implementar el programa a la ciutat de Manresa.