Òmnium Bages reprèn el programa de cohesió social Quedem?

En aquesta nova etapa del projecte es programaran dos paquets d'activitats anuals, amb un total de 3 activitats per paquet

Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:54h
Després d'un parell d'anys de pausa al Bages, amb l'objectiu de repensar el programa i poder-li donar un nou enfocament, adaptant-lo al públic familiar, Òmnium Bages reprèn el projecte. 

En aquesta nova etapa es programaran dos paquets d'activitats anuals, amb un total de 3 activitats per paquet. Amb la inscripció a la primera activitat d'un paquet, automàticament se'ls reservarà plaça per dues activitats més, aquestes per descobrir indrets de fora de Manresa

El Quedem? és un programa de llengua, lleure i cohesió social que consisteix en la realització d'activitats culturals i de lleure per conèixer l'entorn més immediat i les persones que en formen part. És una oportunitat per descobrir i redescobrir el lloc on vivim, per conèixer-se entre elles, les persones que fan possible el Quedem?.
 
La primera sortida tindrà lloc el dissabte 5 de març i consistirà en un itinerari per la ciutat per conèixer-la a través dels viatgers que hi han fet parada al llarg de la història. El punt de trobada serà a les deu del matí a la Plaça Major de Manresa. Les inscripcions ja són obertes i es poden formalizar trucant al 938726321 o enviant un correu a bages@omnium.cat. 

Les dues activitats següents del primer paquet són el 7 de maig, que es farà una visita literària a les coves de Salnitre, i el 2 de juliol, que es durà a terme a Banyoles. Aquesta darrera suposarà la cloenda del primer paquet i tindrà un caire més lúdico-festiu. A més, hi participaran totes les persones que hagin vingut a alguna de les activitats. 

L'última novetat és que un dels paquets d'activitats serà per a públic familiar, és a dir, que hi haurà jocs i tallers pensats per als nens i nenes que vinguin.

Les activitats són per a persones de més de 18 anys, excepte les que especifiquem que són familiars, que estan pensades per a infants a partir de 6 anys acompanyats d'un adult. Totes les activitats són gratuïtes i tenen places limitades.