La Papers serà l'escenari de la presentació de dos llibres aquest cap de setmana

Divendres serà el torn de la publicació infantil "Festes i tradicions catalanes" i dissabte del llibre "Nunca digas vodka, nunca jamás"

Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:32h
Aquest divendres 26 de febrer l'astròleg Francesc Castellano visitarà la llibreria Papers però no per parlar de l'univers, sinó per presentar el seu llibre "Festes i tradicions catalanes", una publicació infantil que explica les diverses festes que se celebren a Catalunya, algunes de conegudes com el Sant Jordi o el Caga Tió i algunes altres de més misterioses. L'acte començarà a les set de la tarda i és obert a tothom.

L'endemà dissabte, a les sis de la tarda, la publicació que es presentarà estarà més encarada al públic adult. Es tracta del llibre "Nunca digas vodka, nunca jamás", escrit per Sergi Álvarez, la trama del qual gira entorn d'un univers paral·lel al nostre, on en una Rússia alternativa un clan mafiós intenta distribuir un carregament de vodka de gran qualitat però falsificat. Un llibre que barreja la novel·la negra amb l'humor en una trama d'aventures, ambicions, amors, desamors, venjances, deliris filosòfics i baralles grolleres.

La presentació comptarà amb la presència de l'autor i de l'editor, Hugo Camacho.