Sant Vicenç programa dos nous cicles estables de cultura

Les propostes Coolturitza’t i Petit Ateneu neixen per consolidar una oferta variada i de qualitat al municipi

The Sey Sisters cantarà a Sant Vicenç el 21 de maig
The Sey Sisters cantarà a Sant Vicenç el 21 de maig | TSS
Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat el 25 de febrer a les 16:29h
Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de dues noves propostes culturals adreçades al públic adult i infantil que s'articulen a partir de dos cicles estables amb la voluntat de dinamitzar l'oferta escènica al municipi. Les propostes són Coolturitza't, adreçada al públic adult amb diferents activitats escèniques, i Petit Ateneu, dirigida al públic infantil, amb disciplines com el teatre, el circ, les titelles o l'animació. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet promou aquests dos nous cicles amb la intenció de consolidar una oferta cultural referent també a tota l'àrea d'influència del municipi.

Dissabte, estrena del cicle Coolturitza't

El cicle Coolturitza't adreçat al públic adult s'estrenarà aquest dissabte amb una nit de monòlegs a l'auditori de l'Espai Ateneu. Serà a les 10 de la nit amb els monologuistes Toni Monsó, Pau Duran, Jorge Santini i el santvicentí Aleix Comas. Les entrades, a un preu de cinc euros, es poden adquirir a l'establiment Jordi Largo Fotografia. El cicle continuarà fins el mes de maig amb les següents propostes: el muntatge "Llums, càmera i música" a càrrec de l'Orquestra Bacasis amb la música de Miquel Coll (19 de març a les 22.00 a Cal Soler), l'obra de teatre "You Say tomato" amb els intèrprets Anna Moliner i Joan Negrié i la direcció del santvicentí Joan Maria Segura (16 d'abril a les 22.00 a Cal Soler) i el concert amb The Sey Sisters (21 de maig a les 22.00 a l'Auditori de l'Espai Ateneu). Tots els espectacles tenen un preu popular de cinc euros amb la intenció d'arribar al màxim nombre de públic. El cicle compta amb la col·laboració de l'entitat Activa't de Festa i el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Petit Ateneu debuta el primer diumenge de març

La programació estable adreçada als infants s'estrenarà el primer diumenge de març amb l'espectacle "La veritable història dels tres porquets", a càrrec de la companyia Xip Xap. Tots els espectacles es programaran a l'auditori de l'Espai Ateneu a les 5 de la tarda. El cicle Petit Ateneu s'integra a la Fundació Xarxa d'Espectacles Infantil i Juvenil de Catalunya i oferirà un espectacle mensual cada primer diumenge de mes de març a maig i els mesos d'octubre i novembre. La proposta, que ha estat possible gràcies a la iniciativa d'un grup de mares del municipi, pretén consolidar una oferta cultural que permeti al públic infantil conèixer diferents disciplines artístiques.  La resta de muntatges confirmats per als mesos d'abril i maig són els següents: "Minuts", de Marcel Gros (3 d'abril a les 17.00 a l'Espai Ateneu) i "La Granja" de la companyia L'Estaquirot Teatre (8 de maig a les 17.00 a l'Espai Ateneu).

Primer espectacle gratuït amb el carnet Petit Ateneu

Per gaudir dels descomptes del cicle Petit Ateneu es recomana fer-se el carnet a la Biblioteca (2 euros) que permetrà gaudir de cada espectacle a un preu de 3 euros (infants) i 2 euros (acompanyants). Els nens i nenes que disposin del carnet Petit Ateneu tindran l'entrada gratuïta a l'espectacle inicial La veritable història dels tres porquets, el diumenge 6 de març a les 5 de la tarda. Les entrades per al públic en general tindran un cost de sis euros per a cada muntatge.