Democràcia Municipal carrega contra la zona blava i els interessos privats d'EYSA

Els de la formació política es pregunten: "A Manresa qui porta la mobilitat, Olga Sánchez o els directius d'EYSA?"

Redacció
23 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:35h
Segons Democràcia Municipal s'ha pintat de blau un solar no apte per a l'estacionament de vehicles
Segons Democràcia Municipal s'ha pintat de blau un solar no apte per a l'estacionament de vehicles | Pere Fontanals
Democràcia Municipal, amb representació a l'Ajuntament de Manresa, ha emès un comunicat aquest dilluns carregant contra les noves places de zona blava situades al solar de l'antic cinema Goya. Segons la formació política, aquests aparcaments "són una vergonya per a la ciutat" i més si es té en compte que s'ha pintat de blau "un solar que no és apte per a l'estacionament de vehicles"; "Aquesta és la imatge que volem donar a la nostra ciutat?", es pregunten, tot posant de manifest que és l'empresa privada EYSA qui talla el bacallà en les decisions de mobilitat.

Amb tot això, el partit liderat per Dídaq Escolà fa una crida a l'equip de govern de Manresa: "ja n'hi ha prou de perdre diners públics que van directament a una empresa privada; ja n'hi ha prou de pàrquings faraònics com el de la Plaça de la Reforma que després queden buits", manifesten, tot recordant que ells, en el seu programa electoral, van aportar una solució per la manca d'estacionament a la ciutat, que es basava en la construcció de dos pàrquings públics i gratuïts situats al Congost i a la zona industrial d'Els Dolors.

D'altra banda, i fent referència als interessos de la privada EYSA, Democràcia Municipal diu que "si el carrer Guimerà no es fa peatonal no és pas per la mobilitat, sinó que és perquè l'ajuntament té por que EYSA exigeixi posar les places de pàrquing que s'eliminarien d'allà, a una altra zona de la ciutat". És per tot això que la formació política es pregunta: "A Manresa qui porta la mobilitat, la senyora Olga Sánchez o EYSA?".