Sallent estrena el Viver i Centre d'empreses del Salt

A la inauguració hi ha assistit el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, talla la cinta del Viver d'empreses
El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, talla la cinta del Viver d'empreses | AjSllt
Redacció
20 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:00h
El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l'alcalde David Saldoni han inaugurat aquest dissabte al matí el Viver i Centre d'Empreses de Sallent.

Abans de la inauguració, el conseller s'ha reunit amb l'equip de govern per tractar temes d'àmbit local, comarcal i nacional. Després de conèixer la situació del municipi, les autoritats s'han traslladat a les instal·lacions del carrer Cós per visitar-les i inaugurar l'edifici.

L'alcalde David Saldoni ha ressaltat del seu equip que és “un govern d'emprenedors” que està impulsant iniciatives per generar ocupació i augmentar el nombre d'habitants. Seguidament, la presidenta Conesa ha agraït al consistori que “treballi per les persones, per millorar la qualitat ambiental i per recuperar edificis i patrimoni cultural”.

Finalment, el conseller Baiget ha afegit que l'Ajuntament de Sallent està “dissenyant el futur del municipi perquè els sallentins vulguin viure-hi”, fet que serà possible si es genera activitat econòmica. Per aquest motiu, ha explicat que “el Viver és una llavor que permetrà aquesta riquesa”. A més, ha apuntat que des del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat “ajudarem en tot el que calgui perquè emprenedors i empresaris es sentin orgullosos d'haver nascut o renascut a El Salt”.

En l'acte també hi han assistit la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i la directora territorial del Departament d'Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves. També una cinquantena d'assistents que han visitat l'edifici i han conegut el funcionament del centre gràcies a una presentació i el taller Design Thinking, a càrrec de Marc Fernández, de l'empresa INNIO.

El Salt neix com un espai per a emprenedors i empresaris que permetrà dinamitzar el teixit econòmic i empresarial del municipi i la comarca. El projecte ha estat finançat amb Fons FEDER de la Unió Europea i la Diputació de Barcelona, a més de l'aportació d'Stradivarius.