La Fiscalia investiga Narcís Serra per un forat de 900 milions a Caixa Catalunya

L'exministre socialista va declarar el passat 22 de gener a la Guàrdia Civil, segons publica “El Mundo” | També estan sent investigats la resta de membres de la cúpula de l'entitat entre 2005 i 2008

Redacció
19 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:07h
Narcís Serra el dia que va comparèixer al Parlament
Narcís Serra el dia que va comparèixer al Parlament | ACN
La Fiscalia investiga Narcís Serra per un presumpte forat de 900 milions a Caixa Catalunya, poc abans de la fusió amb CaixaManresa i Caixa Tarragona. L'exministre socialista i expresident de l'entitat bancària va declarar el passat 22 de gener a la Guàrdia Civil per aquestes pèrdues generades en operacions hipotecàries, segons publica El Mundo. Segons el rotatiu, també estan sent investigats la resta de membres de la cúpula entre 2005 i 2008 d'una caixa que va haver de ser rescatada amb fons públics.

Narcís Serra va ser el darrer dels membres de l'antic consell d'administració en ser interrogat. Ho va fer en condició d'investigat –la nova denominació per imputat- a la comandància de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia de Barcelona. La declaració, segons pública El Mundo, va ser enviada juntament amb la resta al fiscal anticorrupció Fernando Maldonado.