Memòria Històrica

La manresana Memòria.cat, premi Comissió de la Dignitat 2016

Ha estat reconeguda junt al Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat i l'Associació de Víctimes de la Repressió Franquista a Tarragona

per Redacció, 19 de febrer de 2016 a les 10:38 |
Joaquim Aloy, la principal cara visible de l'Associació Memòria i Història de Manresa | Àlex Gómez Ribera
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió de la Dignitat va fer públics dijous els premis d'enguany en que reconeix la tasca de l'Associació Memòria i Història de Manresa, Memòria.cat. També han estat premiats el Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat i l'Associació de Víctimes de la Repressió Franquista a Tarragona "per la seva excel·lent labor de recuperació de la Memòria Històrica i dels valors republicans i catalanistes a Manresa, al Baix Llobregat i a Tarragona, respectivament". 

El premi es lliurarà durant la "Nit de la Memòria" que se celebrarà el proper 3 de març al Restaurant Núria, a Canaletes de Barcelona, local històric del catalanisme d'esquerres en ser l'antiga seu del diari "La Rambla" de Josep Sunyol, autèntic impulsor del catalanisme d'esquerres a l'entrada de la II República.

 

Participació