Sallent inaugurarà dissabte el Viver i Centre d'Empreses El Salt

Ho farà en un acte on hi prendran part el Conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa

Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:28h
L'Ajuntament de Sallent inaugurarà, aquest dissabte 20 de febrer, el Viver i Centre d'Empreses El Salt, un projecte que es va iniciar l'any 2009 per part de l'Ajuntament del poble amb l'objectiu de crear un espai destinat a emprenedors i empresaris al centre de Sallent. Ara, el que va començar com una idea, ha esdevingut una realitat i es posarà en marxa gràcies a la col·laboració de la Unió Europea a través de la Generalitat de Catalunya i el Fons FEDER, la Diputació de Barcelona i l'aportació de l'empresa Stradivarius.

L'acte d'inauguració d'aquest espai estarà presidit pel Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

A les onze del matí es rebran les autoritats i els assistents a les instal·lacions del carrer del Cós, 20 per dur a terme la visita a les instal·lacions. Seguidament, es descobrirà la placa commemorativa amb un acte protocol·lari. A les dotze del migdia es presentarà el Viver i el reglament de funcionament, que culminarà amb un brindis.