La Cia Passabarret visitarà Avinyó per presentar «Tandarica Circus»

La Cia Passabarret presentarà a Avinyó 'Tandarica Circus'
La Cia Passabarret presentarà a Avinyó 'Tandarica Circus' | Apcc
Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat el 25 de febrer a les 19:55h
El Teatre Catalunya d'Avinyó serà l'escenari, aquest divendres 19 de febrer a les nou del vespre, de l'espectacle "Tandarica Circus", un xou que en realitat, i tal com expliquen els mateixos membres de la Cia Passabarret, es tracta de quatre artistes tocats de l'ala que no paren de fer el pallasso, malabars i acrobàcies a ritme trepidant. Són artistes d'aquells que es juguen la seva pròpia vida, i si no és la seva, fins i tot la d'algú del públic.

La Cia Passabarret es va fundar l'any 1995 a Valls, amb joves artistes de carrer que van decidir ordenar i posar en escena alguns dels seus números més elaborats, el primer dels quals va ser l'espectacle "Qui té la pela?", una proposta eminentment malabar que va ser inclosa en la 13a Marató de l'Espectacle al Mercal de les Flors de Barcelona. A partir d'aquell moment, la companyia es va donar a conèixer al gran públic i va anar recorrent indrets de Catalunya presentant espectacles per a tot tipus de públic i d'ambient, des de tallers, dins a espectacles de foc, passant per cercaviles i animacions infantils i per a adults.

Actualment, i després d'una regeneració dels artistes que formaven part del grup, els Passabarret ja són coneguts arreu d'Espanya i fins i tot a Mònaco, París, Holanda o Cuba, on hi van representar l'espectacle "Tandarica Orkestar".

El 2014 van iniciar la seva primera gira amb carpa pròpia per Catalunya, "Tandarica Circus Experience", sent el segon circ català en ruta durant tot l'any. 

Aquest divendres, doncs, seran a Avinyó perquè els bagencs puguin gaudir dels seus números. Tothom que tingui ganes d'anar-hi podrà comprar les entrades abans de començar la funció, que tenen un preu de 5 euros.