L'acceleradora de Start Up Catalonia de la Catalunya Central, obre una nova convocatòria

El Pla Embarca està pensat per a empreses que es troben en la seva fase inicial i necessiten accelerar les vendes

Redacció
17 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:09h
L'acceleradora de Start Up Catalonia de la Catalunya Central, obre una nova convocatòria del Pla Embarca, pensat per a empreses que es troben en la seva fase inicial, i necessiten accelerar les vendes o redefinir la seva estratègia.

Com a requisit, les empreses que vulguin optar a una plaça han d'estar ja constituïdes i tenir com a màxim 5 anys de vida i algun component innovador. A més, han de comptar, com a mínim, amb una persona dedicada a temps complet.

El programa de la Generalitat de Catalunya i que al Bages compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i la Universitat de Manresa, ofereix, l'acompanyament durant 40 hores a través de mentors, així com sessions de capacitació amb experts sobre diversos temes i trobades amb altres emprenedors i empresaris. Gairebé la meitat de les empreses que han passat per l'acceleradora són del Bages.

Hi ha disponibles un màxim de 15 places per acceleradora i la durada és de 8 mesos. Les empreses interessades poden formalitzar la seva sol·licitud mitjançant la web www.start-upcatalonia.cat.

El termini per sol·licitar l'entrada a l'acceleradora acaba el 29 de febrer.