Curs sobre fiscalitat de les inversions a l’estranger, divendres a la Cambra

Es farà aquest divendres, de 10 del matí a 2 del migdia, a la Cambra. Per la setmana vinent se n’ha programat un altre sobre protecció d’inversions a l’estranger.

Redacció
06 de maig del 2009
La Cambra farà aquest divendres un curs de 4 hores sobre fiscalitat de les inversions a l’estranger. El curs pretén aproximar als inversors als aspectes fiscals i del dret internacional privat que regulen l’activitat d’exportació de capital i anirà a càrrec d’un expert en dret tributari i financer, el professor José Antonio Fernández Amor. El curs és gratuït i tindrà lloc entre les 10 del matí i les 2 del migdia a la Cambra. Cal inscriure’s trucant al telèfon 93 872 42 22.

D’altra banda, i també en l’àmbit del dret internacional, s’ha programat un altre curs, pel dia 14 de maig, sobre inversió i protecció d’inversions a l’estranger. En aquesta sessió, també gratuïta, s’explicarà quin ventall de possibilitats hi ha per establir-se de forma permanent a l’estranger i com poden protegir-se les inversions fetes a l’estranger. Aquest curs l’impartirà Rafael Arenas García, catedràtic de dret internacional privat de la Universitat Autònoma de Barcelona.