Música i psicologia a partir de dijous a la Papers

Un concert de Sara Roy i Jordi Ribot, la música del duet Ópal i una xerrada sobre el càncer seran els protagonistes del cap de setmana

Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:57h
Aquest dijous 18 de febrer a les vuit del vespre la jove cantant manresana Sara Roy -membre del grup Macedònia- presentarà el seu projecte en solitari a la llibreria Papers, acompanyada pel músic Jordi Ribot -alma mater, juntament amb Xavier Serrano, de la formació Els Convidats i Abrília- . Es tracta d'un projecte, tal com la mateixa Roy explica "amb la única intenció de fer sentir cadascuna de les meves cançons, sinceres i autèntiques".  El concert estava programat pel mes de gener però per motius personals del propietari de la llibreria es va ajornar fins aquest dijous.

Divendres, la llibreria manresana rebrà la visita, a les set de la tarda, de Joan Salvador Vilallonga, un psicooncòleg que parlarà de com ajudar les persones que tenen càncer. A través de la xerrada tothom que hi assisteixi podrà aprofundir sobre l'acompanyament a persones que tenen aquesta malaltia, de com ajudar-se a un mateix quan fa d'acompanyant, així com també de com el càncer es pot convertir en una oportunitat per créixer i descobrir maneres més positives de percebre la vida.

Per acabar, el dissabte dia 20 a les set de la tarda, el cicle de concerts "A plena veu" portarà el duet Ópal a la Papers, format per Gemma Padrós (a la veu) i Vicenç Roca (a la guitarra). Es tracta d'una formació sorgida l'any 2002 que ja porta un llarg recorregut dalt dels escenaris. Té tres discos sota el braç: "Sueños", "Pienso distinto" i "17", tots ells molt ben rebuts per part de la crítica, que sempre n'ha destacat la seva qualitat interpretativa i els seus comunicatius directes. Però és que la formació de Padrós i Roca no només és coneguda a l'estat, sinó que ha traspassat fronteres i actualment gaudeix d'una projecció internacional, molt present, sobretot, als Estats Units.