La plaça Catalunya organitza un taller per estalviar en les factures de subministres

Tindrà lloc aquest dimarts i anirà a càrrec de l'Aliança contra la pobresa energètica Bages

Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:35h
Aquest dimarts 14 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda, l'associació de veïns i veïnes de la Barriada Saldes – Pl. Catalunya organitza un taller pràctic per aprendre a estalviar en les factures de la llum, el gas i l'aigua. La sessió anirà a càrrec de l'Aliança contra la pobresa energètica Bages (APE Bages). 

La sessió pretén ser un taller pràctic on s'explicaran estratègies de prevenció contra la pobresa energètica. És per això que es demana als assistents que portin factures de la llum, gas o aigua a partir de les quals es farà assessorament. 

L'Aliança contra la pobresa energètica té com a objectiu garantir l'accés universal als subministraments bàsics i denunciar a les administracions públiques i a les multinacionals el seu immobilisme. APE Bages realitza assessoraments personalitzats i assemblea cada tercer dilluns de mes a les 19h al Local de la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM). 

El taller tindrà lloc a l'Aula 2 del Centre Cívic Selves i Carner (C/ Oller 14-16). Més informació al 93 877 24 88 o a [email protected] o a [email protected]