No podrà rebre indemnització perquè va ser expulsat d'Espanya

Dimarts jutgen un pres del CP Lledoners que va provocar un tall a la cara a un altre intern que va ser expulsat posteriorment

Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:50h
Ni que el jutge consideri culpable d'un delicte de lesions l'acusat de colpejar-lo amb un objecte tallant a la cara, la víctima de l'agressió no podrà demanar una indemnització pels 21 dies que va trigar a curar les ferides ja que va ser expulsat de l'Estat espanyol per una causa judicial.

Aquest dimarts el Jutjat penal número 3 de Manresa jutjarà un intern del Centre Penitenciari Lledoners per un presumpte delicte de lesions, per qual s'enfronta a 4 anys de presó. Segons l'escrit d'acusació, el 7 de febrer de 2013, l'acusat es va dirigir a un altre intern del centre penitenciari de Sant Joan i va colpejar-lo amb un objecte tallant a la cara. Degut a l'agressió, la víctima va resultar ferida amb un tall de 8 centímetres a la cara i lesions en el llavi i en la mà, que van necessitar de cures durant 21 dies dels que tots van ser impeditius.

Des de llavors, però, la víctima, estrangera, va ser expulsada de l'Estat i no podrà reclamar una indemnització al seu agressor.