L'institut Guillem Catà podrà innovar amb recursos de la Diputació

El cicle de Festa i Moble d'FP rebrà un ajut econòmic per desenvolupar el programa "Disseny i fabricació d'una microcaravana"

Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:46h
Un total de trenta-cinc centres educatius de divuit municipis de la demarcació de Barcelona, entre els quals hi ha Manresa, rebran ajuts per al desenvolupament de projectes d'innovació educativa, en el marc de la convocatòria anual d'ajuts econòmics que organitza la Fundació Barcelona-FP de l'Ajuntament de Barcelona, dins el Pla d'Innovació a la Formació Professional. Concretament, el centre formatiu de la capital del Bages que rebrà l'ajut és l'institut Guillem Catà, i servirà per desenvolupar el projecte "Disseny i fabricació d'una microcaravana" del cicle Fusta i Moble d'FP.

La convocatòria té com a objectiu donar suport i impulsar entorns, metodologies d'aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores, amb la voluntat de promoure la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica.

Enguany s'ha celebrat la 5a edició que, per primera vegada, ha comptat amb la participació de la Diputació de Barcelona. En total s'han presentat 83 propostes, de les quals 42 corresponen a la ciutat de Barcelona, 16 a l'àmbit de l'Àrea Metropolitana i 25 a centres de municipis i comarques de la resta de la demarcació. Ha estat en aquest darrer àmbit en què s'han concedit els ajuts de la Diputació, que han beneficiat 10 centres educatius de nou municipis (Terrassa, Sabadell, Mataró, Manresa, Granollers, Vic, Manlleu, Berga i Llinars del Vallès).