Navarcles enceta la campanya «Tracta'm bé»

Es tracta d'una iniciativa de l'ajuntament del poble per potenciar l'afecte cap a la gent gran

Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:27h
El bon tracte a la gent gran és molt important per garantir una millor qualitat de vida i per evitar possibles situacions de maltractament que es puguin donar. Per estimular aquest bon tracte, l'Ajuntament de Navarcles ha organitzat la campanya "Tracta'm bé", adreçada a tota la població i en la que hi participen entitats, els comerços de la localitat i entitats bancàries. El dia 16 de febrer, a les vuit del vespre, a la Sala de Plens es farà la presentació pública, així com també es donaran a conèixer els cartells que l'acompanyen.

Els cartells són imatges protagonitzades per persones anònimes del municipi i volen aportar la importància de l'afecte cap a la gent gran: el Fermí Rojo a la residència; l'"Avi Mateu" amb els seus néts i amics; la Rosario i la seva filla la Mati Marín; l'àvia "Mundeta"; el Ramon de Cal Caus, el Ventura i el Lluís Sagués i la Lola, treballadora familiar de l'Ajuntament de Navarcles, han posat cara a vuit situacions per fomentar els bons tractes envers la gent gran. Mostrar afecte, aprendre a fer costat a les persones grans que viuen soles, deixar decidir sobre els seus diners, mantenir els seus hàbits, afavorir l'autoestima, facilitar el bon aspecte i donar suport són els temes que s'han volgut reflectir en les imatges. 
 
Aquestes imatges, realitzades per Abel Vilches, es difondran en cartells de dos en dos a partir del febrer i seran presents a tots els establiments que s'hagin adherit a la campanya. Així mateix, es publicaran a les xarxes socials i al web de l'Ajuntament.