Cap de setmana de llibres a la Papers

Divendres i dissabte la llibreria serà l'escenari de les presentacions "La masonería femenina en España" i "Interseccions"

Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:40h
La llibreria Papers acollirà, aquest divendres 12 de febrer a les set de la tarda, la presentació del llibre "La masonería femenina en España. Dos siglos de historia por la igualdad", escrit per Rosa Elvira Presmanes García, llicenciada en Antropologia Social i Cultural i amb una dilatada experiència en el camp del benestar social. És experta en el fet simbòlic cultural entorn de la muntanya de Montserrat i es va iniciar en la maçoneria l'any 1990. Va fundar diverses lògies femenines a Espanya en els darrers deu anys, una de les quals és la Gran Lògia Femenina d'Espanya, de la qual n'és Venerable Mestra.

"La masonería femenina en España" es tracta d'un text en el qual l'autora pretén, en paraules seves "recuperar la memòria de totes aquelles dones que van pertànyer a la maçoneria, posant l'accent en les més famoses, però donant entrada a totes les altres". 

Dissabte, "Interseccions"

Aquest dissabte 13 de febrer a les sis de la tarda serà el torn de la presentació del llibre "Interseccions", l'autor del qual és Eduard López Mercadé, un reusenc que després de llicenciar-se en Dret es va endinsar en el món de la correcció d'estil a la premsa local, col·laborant en diverses publicacions periòdiques com a dibuixant i periodista. Actualment està molt vinculat a les xarxes socials, on manté el blog d'agitació cultural "Col·lectiu d'antiartistes".

I és a partir d'introduir-se en el món de l'escriptura que publica "Interseccions", una barreja de personatges solitaris, de mons que acaben i que s'esbuquen escombrats pel vent de l'existència i d'altres que sorgeixen amb la força de l'erupció d'un volcà, constatant el flux inesgotable i la infinitud de combinacions possibles de la vida, on l'atzar esdevé vertader protagonista.