Geli presenta el nou gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central

Redacció
04 de maig del 2009
ACN. La consellera de Salut, Marina Geli, ha presentat a Manresa aquest dilluns en societat el nou gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central del Servei Català de la Salut, Antoni Iruela, que va ser nomenat a principis del mes d'abril en substitució de l'anterior gerent, Antoni Sans. Iruela, que des de l'any 2000 era director assistencial de l'Àrea Bàsica de Salut de Centelles, ha explicat que agafa el càrrec amb 'il·lusió, ganes de treballar, compromís i responsabilitat'. La consellera de Salut també ha aprofitat per recordar que cal mantenir una 'alerta expectant i vigilant' davant de la grip nova.

Antoni Iruela, nou gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, ha explicat que la grip nova també els ha comportat 'dedicació' i 'molta feina' i ha reconegut que 'no ens deixa descansar'. El nou gerent ha destacat que agafa el càrrec amb 'responsabilitat' però ha explicat que és un canvi passar 'de la feina del dia a dia a la gestió'.

Antoni Iruela és llicenciat en Medicina de família i cirurgia i especialista en Medicina familiar i comunitària, i des de l'any 2000 era director assistencial de l'Àrea Bàsica de Salut de Centelles. La Regió Sanitària Catalunya Central aplega les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès.

Antoni Sans, el predecessor d'Antoni Iruela en el càrrec durant cinc anys, ha explicat que durant aquest temps es poden fer 'moltes coses'. Sans ha posat com a exemple els centres d'atenció primària de Sant Vicenç de Castellet, Vilanova del Camí, Súria i Moià i els hospitals de Manresa, que s'està ampliant, i el de Berga.

En l'acte de presentació del nou gerent hi han assistit alcaldes; el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, diputats, presidents dels Consells Comarcals, els directors dels Serveis Territorials de la Catalunya Central i els equips directius de les entitats que treballen en l'àmbit de la salut.