L'Avinent celebra un cap de setmana ple de rècords

El club manresà ha arreplegat podis tan a Catalunya com arreu de l'Estat

L'Avinent celebra un cap de setmana ple de rècords
L'Avinent celebra un cap de setmana ple de rècords | Viladepiera
Redacció
08 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:54h
Un cap de setmana meravellós és el que ha viscut el club d'atletisme manresà Avinent, que ha estat marcat per un munt de rècords i podis, tan en territori català com a la resta de l'estat i, fins i tot, a Estats Units.

Tal com ja ha publicat Manresainfo, l'equip cadet femení del club va aconseguir diumenge la medalla de bronze en la Copa de Clubs RFEA disputada al Pavelló d'Esports de La Romareda, a Saragossa; a Vidreres, en el marc de la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt l'equip femení es va endur la victòria, on també s'hi ha de sumar l'actuació de Javier Martínez, que va quedar 2n veterà, assolint la 3a plaça del podi en la seva categoria en el Circuit Gironí de cros 2016. 

A Sabadell, l'equip femení manresà de veteranes va guanyar el Campionat de Catalunya de Clubs Veterans, així com també es van aconseguir sis medalles en el Campionat de Catalunya Promesa. El juvenil Toni Baños, també a Sabadell, va parar el cronòmetre a 4'04''00 en el control absolut de 1500 metres, un temps que representa la millor marca juvenil de l'entitat.

Però el seguici de bons resultats no s'acaba aquí, i és que la velocista Paula Sevilla, va endur-se la medalla de bronze i va establir una millor marca absoluta de l'entitat al Campionat autonòmic de Castella La Manxa.

Per la seva banda, la llançadora Ainhoa Martínez va proclamar-se subcampiona de la comunitat valenciana en la final del concurs de Pes, en llançar la bola fins uns gens menyspreables 12,62 metres, i el llançador de martell David Martín va establir un nou rècord juvenil col·locant el martell a 60,36 metres, en el Criterium de Llançament que es va disputar a l'estadi Joan Serrahima, a Montjuïc. 

A Badalona, en el català de marxa en ruta, cal destacar l'actuació que van dur a terme els marxadors David Cervelló i Carme Robles, que van quedar primer i segona en les seves categories, respectivament. Mar Juarez, a més, va establir el rècord absolut de Manresa en els 20 quilòmetres marxa amb un temps de 1h40'03'', que li va valdre la medalla de bronze en aquest català absolut.

I creuant l'atlàntic, és important remarcar el resultat que va obtenir Oussama Chouati en la reunió en pista coberta que es va disputar a Boston, establint un temps de 4'15''55 en la distància de la Milla (1609 metres), suposant, aquest resultat, tenir a la butxaca la millor marca absoluta de l'entitat.