Parc de l'Agulla

Meandre reprèn la campanya contra el complex hoteler al Parc de l'Agulla

El pla, aprovat inicialment per l'Ajuntament de Sant Fruitós, inclou la implantació d'una gasolinera, un aparcament per a camions i cotxes, un hotel de carretera i un restaurant

per Redacció, 7 de febrer de 2016 a les 23:07 |
Meandre ha organitzat una sortida en marxa nòrdica aquest diumenge al Parc de l'Agulla | Meandre
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entitat ecologista Meandre ha reprès la campanya Salvem l'Agulla, contra el projecte Portal de l'Agulla que estudia autoritzar l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, just quan fa 17 anys que es va aturar el projecte d'edificar un hotel en aquest mateix solar. El projecte inclou la implantació d'una gasolinera, un aparcament per a camions i cotxes, un hotel de carretera i un restaurant just a l'entrada oest del Parc. 

El pla, aprovat inicialment per l'Ajuntament de Sant Fruitós, justifica la implantació d'aquestes edificacions en tant que "estaran al servei dels usos de lleure del parc i els seus valors ambientals". Segons denuncia Meandre, que aquest diumenge ha fet una marxa nòrdica per explicar l'ampliació del parc, el pla, "té com a finalitat treure un profit lucratiu i privat del trànsit de camions existent a la C-25". El terme de Sant Fruitós de Bages limita al nord, al nord-est i nord-oest amb el Parc de l'Agulla.

 
Per Meandre, aquest tipus de projecte, en un entorn natural i cívic tan sensible "no té res a envejar als projectes promoguts pel Partit Popular valencià" i no aporta "cap benefici per als usos de lleure del Parc".

 

Participació