Indignació per la pancarta «La Gabriel és de tots» en una carrossa del Carnaval de Manresa

Carrossa de la Carnavalada amb la llegenda 'La Gabriel és de tots'
Carrossa de la Carnavalada amb la llegenda 'La Gabriel és de tots' | Aina Font Torra
Redacció
06 de febrer del 2016
Actualitzat el 08 de febrer a les 14:21h
Twitter ha començat a "bullir" aquest dissabte a la tarda per una pancarta que s'ha llegit en una de les carrosses de la Carnavalada de Manresa. Concretament ha estat la carrossa de Cal Xavi que portava al seu damunt un grup de gent disfressada de hippies seixanteros amb una pancarta en la que s'hi podia llegit "La Gabriel és de tots", a imatge de la pancarta que alguns aficionats de l'Espanyol van exhibir en un partit contra el Barça dedicada a l'esposa de Piqué, "Shakira és de tots", i que va obligar al club blanc-i-blau a demanar disculpes.

El col·lectiu feminista Acció Lila ha estat el primer que ha denunciat la pancarta aprofitant una fotografia de la galeria de la Carnavalada de NacióManresa. Posteriorment, diversos activistes de l'esquerra anticapitalista manresana han fet el mateix, amb nombroses repiulades i exclamacions d'indignació.
Davant les piulades que instaven l'Ajuntament de Manresa a donar resposta sobre aquest fet, la regidora de la Dona, Cristina Cruz, ha respost des del seu perfil de Twitter "Cap dona, es digui com es digui, no és propietat de ningú". Posteriorment, la regidoria ha emès un comunicat.