L'Institut d'Auro de Santpedor prepara un musical amb alumnes d'Erasmus

Redacció
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:54h
Alumnes de l'Institut d'Auro durant l'assaig del musical
Alumnes de l'Institut d'Auro durant l'assaig del musical | INS d'Auro
Des de l'any passat, i fins el juny del 2017, l'institut d'Auro de Santpedor porta a terme un nou projecte europeu, dins del programa Erasmus+, titulat "Employability on Stage" que explora els camins de l'empleabilitat dels joves també treballant-ho de diverses formes que conflueixen en l'elaboració de quatre musicals que es representaran en les quatre trobades internacionals que tindran lloc al llarg d'aquests quatre anys. 

La primera d'aquestes trobades té lloc la setmana de ve, entre els dies 8 i 13 de febrer, a Santpedor. Alumnes de Polònia, Itàlia i Turquia, passaran aquests, dies, hostatjats per famílies dels alumnes de l'institut, fent activitats de descoberta de la zona, activitats de socialització entre ells, preparació dels musical i, finalment, estrena del musical, que tindrà lloc a Cal Llovet, dijous dia 11, a les 8 del vespre. L'entrada és gratuïta.

L'institut d'Auro té una tradició extensa en projectes internacionals. Durant uns anys van ser dedicats a les tecnologies i des de fa tres anys, són dedicats als musicals. Durant el bienni 2013-2015, aquest centre docent va portar a terme un projecte ("Combining Europe with a musical rope (EU-ROPE): Let's make a musical") que ha rebut el "Segell de qualitat" de l'agència espanyola Etwinning (que té per objectiu facilitar els contactes online entre centres d'Europa) i el de l'agència europea. Posteriorment aquest mateix projecte ha estat seleccionat amb uns altres nou, d'entre un total de més de 4000, com a exemple de bones pràctiques a l'hora de combinar la plataforma Etwinning i el programa Comenius.
Arxivat a