Paraigua a punt

Miriam Santamaria
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:10h
Caldrà tenir-lo a prop, tot i que siguin quatre gotes. Hem tingut una setmana de marmotes, candeleres i arquebisbes, però el temps ha restat invariable. Sembla que diumenge, tindrem un petit canvi.

Divendres

Aquest divendres ens hem llevat amb ambient d'hivern i abric cordat, però les temperatures no han estat excessivament baixes: -1º a Cardona, Manresa o 0º a Castellnou de Bages. Aquest migdia, tornarà a ser primaveral. Per tant, toca vestimenta per capes, sota l'abric no us abrigueu gaire.

El cel estarà serè i les ulleres de sol seran imprescindibles. A la tarda, arribaran alguns núvols més i farà que la nit no sigui tan freda.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dissabte

Ens llevarem amb temperatures molt semblants a les del divendres, o una mica més altes. Tindrem alguns núvols més, i això farà que no faci tan fred. Pocs termòmetres a la comarca marcaran valors sota zero.

Al matí, tindrem el cel força tapat a la costa, amb més clarianes al centre. A la tarda, passarà a la inversa, el cel quedarà més tapat a ponent i a la Catalunya Central, però no plourà.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Diumenge
Serà sens dubte el dia més inestable de la setmana. Si teniu previst fer plans a l'aire lliure, sapigueu que el cel estarà molt tapat i segurament haurem d'obrir el paraigua. Porteu-lo a sobre. No esperem grans pluges, però sí que tindrem alguns ruixats arreu del territori. Si aneu cap al Pirineu, nevarà sobretot al de Lleida. Les temperatures a migdia seran clarament més baixes. Si sortiu amb els més xics o grans de casa, abrigueu-los.  
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO
 

La setmana vinent, sembla que seguirà sense arribar el fred rigorós i de pluja també en tindrem poca. Seguirem al  i