Màrius Torres, homenatjat a la biblioteca de Navarcles

Una exposició i una tertúlia sobre el llibre "Rius paral·lels" de Jordi Estrada, centraran els actes d'homenatge

Redacció
04 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:48h
Aquest divendres 5 de febrer a les vuit del vespre, la biblioteca de Navarcles serà l'escenari de la inauguració d'una exposició sobre el poeta Màrius Torres, que anirà acompanyada d'una xerrada i visita guiada a l'exposició, a càrrec de Josep Camprubí.  

Els actes previstos per a conèixer millor l'escriptor lleidetà continuaran el dimarts 23 de febrer amb una tertúlia sobre la novel·la "Rius paral·lels", escrita pel manresà Jordi Estrada. "Rius paral·lels" és una ficció lírica sense pretensions estrictament biogràfiques que aconsegueix, però, evocar cada pàgina l'alè poètic de Torres. I és que Estrada, quan va escriure la novel·la, es va submergir en la vida i l'obra del poeta, tot investigant sobre les nocions mèdiques relacionades amb la tuberculosi sent capaç, així, de recrear amb versemblança i fidelitat, la vida quotidiana en un sanatori antituberculós durant la Guerra Civil i els anys 40. 

La tertúlia sobre el llibre d'Estrada estarà conduïda per David Clusellas. 

Més activitats

Per a tots els amants de l'escriptura i la literatura, a més, la biblioteca ofereix un taller d'escriptura de vuit sessions dirigides pel poeta i filòleg Carles Morell. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la secretaria del local.