Dos-cents quaranta alumnes de Sant Vicenç participen al JovEmprèn

Els seminaris i tallers culminaran amb el concurs d'idees a finals de curs en què es reconeixeran les propostes més creatives

Redacció
03 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:46h
Durant les darreres setmanes Sant Vicenç de Castellet ha donat el tret de sortida al JovEmprèn, el programa de foment de l'emprenedoria entre els alumnes de secundària del municipi. La iniciativa, que arriba a la tercera edició aquest 2016, comptarà amb la participació de 243 alumnes d'ESO, Batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà i superior de l'INS Castellet, el centre FEDAC Sant Vicenç i de l'Escola Montserrat. La resposta de la direcció i el professorat dels centres que prenen part del JovEmprèn ha estat molt positiva. 

Catorze grups

Els alumnes treballaran a partir de catorze grups diferents a través de seminaris i tallers que es faran als centres d'ensenyament i que treballaran al voltant dels valors de l'emprenedoria. Els alumnes treballen les fonts de les idees empresarials, les capacitats que tenen les persones emprenedores, com podem saber si les idees són oportunitats de negoci sostenibles, com podem traduir aquestes idees en uns primers números, com presentar-les oralment i aprenem a posar tots aquests conceptes ordenat sobre el paper. L'objectiu és estudiar la viabilitat tècnica, econòmica i financera d'idees innovadores i la coherència dels projectes treballats.

Concurs final

Els seminaris i tallers culminaran el mes de maig amb el III Concurs d'Idees JovEmprèn amb nou premis en joc. S'escolliran els projectes més creatius i socialment responsables i que puguin ser viables.