Els professionals de CIMETIR podran millorar la seva formació amb el Barça

La Fundació Althaia i el FC Barcelona acorden línies de col·laboració
La Fundació Althaia i el FC Barcelona acorden línies de col·laboració | CIMETIR
Redacció
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:39h
Professionals de la salut del Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) de la Fundació Althaia de Manresa podran millorar la seva formació a la ciutat esportiva del Futbol Club Barcelona gràcies a un acord que han signat fa pocs dies les dues institucions. 

El conveni preveu que anualment entre dos i quatre professionals del CIMETIR puguin fer les pràctiques en un entorn de prestigi i exigent com és l'entitat blaugrana amb la finalitat de perfeccionar, potenciar, enfortir i millorar la seva expertesa. En el document que han signat el director general del F.C. Barcelona, Ignasi Mestre, i el director general d'Althaia, Manel Jovells, es deixa constància que la vigència de l'acord és de tres anys, prorrogable, i que cadascun dels professionals que faci pràctiques tindrà un tutor que l'hi haurà assignat l'entitat esportiva.

Aquest conveni arriba al cap de pocs dies que s'hagi fet públic que la Fundació Althaia, a través del CIMETIR, s'ha fet càrrec dels serveis mèdics de l'ICL Manresa. També, aquest desembre passat, la Generalitat va fer públic que atorgava el màxim nivell als serveis de medicina de l'esport que es present al CIMETIR, una categoria que només disposen quatre centres a tot Catalunya: Girona, Tarragona, Lleida i CAR de Sant Cugat.