Alumnes del Guillem Catà tornen d'un Erasmus+ a Alemanya

Alumnes del Guillem Catà amb altres alumnes d'Erasmus+ a Alemanya
Alumnes del Guillem Catà amb altres alumnes d'Erasmus+ a Alemanya | INS Guillem Catà
Redacció
01 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:06h
Els darrers dies de gener, cinc alumnes de Batxillerat de l'institut Guillem Catà, de Manresa, van viatjar a Calw, Alemanya, en la primera mobilitat amb alumnes del seu nou projecte Erasmus+, aquest cop sobre emprenedoria. En el projecte, a més de l'institut Guillem Catà, hi participen alumnes dels instituts de Nidzica (Polònia), de Zilina (Eslovàquia), de Volos (Grècia) i de la mateixa ciutat de Calw (Alemanya) que organitzava aquesta primera trobada.

L'objectiu del projecte es fomentar la cultura emprenedora entre els joves. Durant l'estada, els alumnes van tenir l'oportunitat de desenvolupar un pla d'empresa amb el suport d'un grup de professionals del sector empresarial de la regió de Badem- Württemberg que els van ajudar i assessorar en la realització dels seus projectes. Entre aquests, cal destacar un protector de mòbil amb llums de led que permet fer selfies sense flash. I també un llit-gronxador per als que pateixen insomni o una app de mòbil que permet la traducció simultània de diferents idiomes mitjançant un petit audiòfon.

En les properes mobilitats es treballaran altres aspectes relacionades amb el món de l'emprenedoria, com ara el màrqueting del producte o la gestió d'equips humans.