Els hospitals de Manresa, Granollers i Girona atenen els tres nous casos sospitosos de nova grip

L'Hospital Universitari Doctor Trueta de Girona, el de Manresa i el de Granollers han atès els tres nous casos sospitosos de tenir la nova grip, segons ha informat el Departament de Salut.

Redacció
02 de maig del 2009
Es tracta de dues dones de 19 i 22 anys i d'un home de 25 anys, notificats per aquests centres sanitaris. Els tres pacients presenten una bona evolució i romanen als seus domicilis. Aquests tres nous casos se sumen al catorze que hi havia fins ahir en estudi. Dels disset casos pendents de confirmació com a casos de nova grip pel laboratori del Centro Nacional de Microbiologia de Majadahonda, tots presenten una evolució clínica favorable i ja estan també al seus domicilis.

De moment el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha rebut els resultats de confirmació del laboratori del Centro Nacional de Microbiologia de Majadahonda dels primers casos probables enviats que confirmen l'existència de sis casos d'afectats pel virus A H1N1. Tots aquests pacients presenten un quadre clínic lleu i una evolució favorable i romanen als seus domicilis.

Comunicat del Departament de Salut en relació als casos de la nova grip.