La manresana Neus Comellas, nova directora comercial de Catalunya Ràdio

També manté la responsabilitat corporativa que tenia fins ara en l'àmbit del Desenvolupament de Negoci Publicitari

ACN
29 de gener del 2016
Actualitzat el 31 de gener a les 18:58h
La manresana Neus Comellas ha assumit la direcció comercial de les emissores de Catalunya Ràdio, en substitució de Lluís Carrasco, i manté la responsabilitat corporativa que tenia fins ara en l'àmbit del Desenvolupament de Negoci Publicitari. Des de la seva incorporació a la CCMA l'any 2005, Comellas ha estat directora comercial de TV3 i, posteriorment, directora comercial corporativa.

Actualment era responsable de Nou Negoci i Desenvolupament Comercial. També havia estat Directora de ServeiClient i cap de planificació de mitjans a Media Planning Grup (actualment Havas Media), entre el 1990 i el 2005. És Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, en l'especialització de Publicitat i RRPP, i Màster en Gestió ì Direcció d'empreses de comunicació per IESE.

El nomenament de Comellas es fa en el marc de la renovació de l'àrea de Comercial i Màrqueting la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que dirigeix Carles Manteca, per avançar en un nou model de gestió de la publicitat i les marques, reforçar la competitivitat de TV3 i Catalunya Ràdio i potenciar-ne les sinergies. A més, la nova estructura ha d'enfortir el posicionament estratègic de la CCMA davant dels reptes actuals del sector, optimitzar els recursos a tots els nivells per millorar l'eficiència del grup, simplificar-ne la gestió organitzativa i agilitar la presa de decisions.