Després de la Seu, Correus posa el Castell de Cardona en un mata-segells

per Redacció, 29 de gener de 2016 a les 00:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mata-segells amb el Castell de Cardona Foto: Correus

Després que la setmana passada Correus de Manresa estrenés un mata-segells dedicat a la Seu, l'oficina de Cardona ha estrenat aquest dijous un mata-segells permanent dedicat al Castell de Cardona, el monument més representatiu de la vila i un dels més emblemàtics del país.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència al Castell de Cardona. 


A més de la silueta del conjunt medieval, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. Així, el Castell i la vila de Cardona viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s'enviïn des de l'oficina. 

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.

 

Participació