Després de la Seu, Correus posa el Castell de Cardona en un mata-segells

Redacció
29 de gener del 2016
Actualitzat a les 0:55h
Mata-segells de Correus amb el Castell de Cardona
Mata-segells de Correus amb el Castell de Cardona | Correus

Mata-segells amb el Castell de Cardona Foto: Correus

Després que la setmana passada Correus de Manresa estrenés un mata-segells dedicat a la Seu, l'oficina de Cardona ha estrenat aquest dijous un mata-segells permanent dedicat al Castell de Cardona, el monument més representatiu de la vila i un dels més emblemàtics del país.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència al Castell de Cardona. 

A més de la silueta del conjunt medieval, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. Així, el Castell i la vila de Cardona viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s'enviïn des de l'oficina. 

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.
Arxivat a