Cap de setmana, de nou, primaveral

Aquest cap de setmana continuarà el temps estable a casa nostra

Miriam Santamaria
28 de gener del 2016
Actualitzat a les 22:56h
Portem uns dies de rècords a tot el país. Un dels més escoltats, i llegits, ha estat el registrat a l'Observatori de Fabra de la ciutat de Barcelona. Aquesta estació de la part alta de la capital, no vivia una situació d'aquesta poca pluja des de l'any 1928.

No només a Barcelona ciutat i a la seva àrea metropolitana, sinó també a molts altres punts del territori, s'estan vivint uns dies molt secs i anormalment càlids.

Aquest panorama sembla que podria començar a canviar a partir del dissabte 6 de febrer, però ja sabeu que falta molt temps i ho haurem de seguir de ben a prop. A partir d'aquell dissabte s'intueix la possibilitat d'haver d'obrir el paraigua i tancar-nos més l'abric.

De moment però, aquest cap de setmana serà ben tranquil.

Divendres

Podreu repetir pràcticament la mateixa vestimenta que els dies anteriors, però amb la diferència de les ulleres de sol. Les podreu guardar a molts punts de Catalunya i també a la nostra comarca. L'ambient serà de jaqueta oberta des de primera hora del matí, però a migdia no farà sol. Anecdòticament podrien caure 4 gotes. Si heu de conduir, molta precaució perquè seguiran alguns bancs de boira.
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Dissabte

La nit de divendres a dissabte serà una mica més freda, perquè el cel estarà més serè. Abrigueu-vos un xic més, però no us passeu. En general, el dissabte serà de bon aprofitar i podreu treure més les ulleres de sol. Les temperatures màximes a migdia encara seran una mica més altes. Gecs oberts!
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Diumenge

Amb el pas de les hores, veureu que el cel es taparà una mica més però seran núvols insignificants. Acabarem el cap de setmana novament amb temperatures de plena primavera a migdia.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

I atenció perquè començarem la setmana amb unes temperatures altíssimes per ser a primers de febrer. Els mapes indiquen que el migdia de dilluns podria ser de jersei sense jaqueta!

Si tenim alguna novetat del temps us ho farem saber   i