L'Alzheimer a l'hora del cafè porta el segon president del dia a Manresa

Un centenar de persones segueixen l'estrena del pioner cicle organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzheimer, amb Diana Garrigosa i Cristina Maragall de convidades

Pasqual Maragall a la sortida de l'Alzheimer a l'hora del cafè saludat pel públic
Pasqual Maragall a la sortida de l'Alzheimer a l'hora del cafè saludat pel públic | Pere Fontanals
Pere Fontanals
28 de gener del 2016
Actualitzat el 29 de gener a les 16:35h
El pioner Alzheimer a l'hora del cafè s'ha estrenat aquest dijous amb èxit de públic a la primera planta del Cafè Maïami amb Diana Garrigosa i Cristina Maragall, presidenta i portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, com a convidades de luxe. Un centenar de persones, sobretot malalts i cuidadors, han seguit les explicacions de Maragall sobre les accions d'investigació que finança la fundació i sobre l'experiència que viu Garrigosa acompanyant el seu marit amb l'avenç de la malaltia.

Als minuts finals, Pasqual Maragall, que ha estat durant la tarda passejant per Manresa davant la curiositat dels vianants, ha assistit a l'acte per saludar els assistents i fer el tancament. L'expresident i exalcalde ha estat simpàtic explicant com ha anat la tarda a la ciutat i, un cop acabat l'acte, s'ha deixat fer fotos amb tothom qui li ha demanat.

Aquest dijous ha sigut un dia de presidents a Manresa. A la visita del matí de Carles Puigdemont s'hi ha de sumar la de Pasqual Maragall a la tarda.

Alzheimer a l'hora del cafè

L'Alzheimer a l'hora del cafè és un cicle organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzheimer en col·laboració amb Diesa, que es pretén sigui obert a tothom però que pretén ser una "finestra oberta" a les persones que pateixen la malaltia i els cuidadors. Un cop al mes es farà una trobada al Maïami amb una persona convidada. Després de la primera trobada amb Garrigosa i Maragall, "passaran a fer el cafè" Joan Morros, Miriam Santamaria, Pere Joan Cardona i Pilar Duocastella.

Calendari de l'Alzheimer a l'hora del cafè

- Dijous 18 de febrer (desplaçat per no coincidir amb les dates de la Llum). Joan Morros

- Dijous 31 de març. Miriam Santamaria

- Dijous 28 d'abril. Pere Joan Cardona

- Dijous 26 de maig. Pilar Duocastella

Sempre a les 5 de la tarda, a la primera planta del Cafè Maïami