La Papers se centra en la solidaritat i el creixement personal

La llibreria manresana té organitzades tres activitats que es duran a terme divendres i dissabte a la tarda

Redacció
28 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:59h
Si bé normalment la llibreria manresana Papers centra la seva activitat a presentar llibres, exposicions i a recitals poètics, aquest cap de setmana el que té programat és ben diferent.

Divendres 29 de gener a les set de la tarda la bagenca Núria Lorente presentarà "Quatre potes", un projecte que va crear, juntament amb un amic, el maig del 2012, i que té com a principal objectiu conscienciar sobre la tinença responsable d'animals de companyia, fomentar l'adopció i lluitar contra l'abandonament i el maltractament.

Així doncs, de manera puntual s'ajuda a protectores i refugis d'animals mitjançant l'entrega d'aliment i material divers i es realitzen tasques als centres de protecció animal com ajuda en la neteja de les instal·lacions i passeig de gossos. 

Les ajudes per les protectores s'obtenen a través d'establiments col·laboradors o particulars que fan donacions materials així com de la venda de productes artesanals o objectes de segona mà, els beneficis dels quals es destinen a la compra d'aliment i material divers segons les necessitats de cada centre. 

L'endemà -dissabte 30 de gener- Joan Lluís Sagués (propietari de la llibreria en qüestió) i el músic i artista sabadellenc Raül Benéitez inauguraran el cicle "L'afegitó", que pretén ser un espai adreçat a les persones amb inquietuds al voltant del creixement i la realització personal. Així, des de diferents òptiques contrastades, una vegada al mes, un convidat/da, parlarà sobre algun tema específic, i al finalitzar l'acte, s'obrirà un torn obert de paraula, amb la intenció d'intercanviar diferents punts de vista. El primer convidat serà el l'expert en meditació Toni Romero, que parlarà de la història del budisme zen i ensenyarà com meditar.