SOM Catalans prepara una concentració racista dissabte a Manresa

L'escissió independentista de PxC convoca els seus simpatitzants a la capital del Bages per clamar contra la immigració, els refugiats i a favor de la independència

La formació racista SOM Catalans concentrats a Figueres el 24 de novembre passats
La formació racista SOM Catalans concentrats a Figueres el 24 de novembre passats | SOM
Pere Fontanals
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 21:52h
La formació racista i independentista SOM Catalans prepara un acte dissabte a Manresa segons anuncia a la seva pàgina web, tot i que, de moment, no indica ni el lloc ni l'hora. La formació, que va néixer d'una escissió de la formació d'extrema-dreta PxC, no ha tingut cap presència al Bages més enllà d'alguna pintada, però en aquesta ocasió hi pretén ser en el marc de la seva campanya de visites a capitals de comarca, que fins ara han acabat amb el desplegament d'alguna pancarta.

SOM, que es presenta com un partit identitari i independentista, ja ha fet actes a Barcelona, Figueres i Vic que, en cap cas, no han superat la desena de persones. En tots ells l'acció ha consistit en el desplegament de pancartes contra la immigració i els refugiats durant una estona. El seu lema és "Ni colonització espanyola ni invasió migratòria".

La formació racista aprofita aquestes accions per contactar amb potencials simpatitzants del territori amb la finalitat de teixir xarxa.