Bona participació als actes de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç

Sant Vicenç ha viscut aquest cap de setmana la seva Festa Major d'Hivern
Sant Vicenç ha viscut aquest cap de setmana la seva Festa Major d'Hivern | AjSVC
Redacció
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:01h
Sant Vicenç de Castellet ha celebrat amb una bona resposta de públic els actes de la Festa Major d'Hivern aquest cap de setmana. El programa ha comptat amb la implicació de les entitats i el públic ha respòs de manera positiva, especialment amb les propostes de caràcter familiar. Una de les novetats d'enguany van ser els canvis en l'acte de proclamació de la pubilla i l'hereu. Ferran Jaumeandreu i Miriam Uró són els nous representants del pubillatge en una posada en escena a la plaça de l'Ajuntament en què es van mostrar les històries i llegendes del municipi.

Espectacles infantils

Els nens i nenes van participar de manera destacada als espectacles infantils. La presència de l'artista Pilarín Bayés va arrodonir l'estrena del parc infantil del Parc Catalunya. A més, els nens i nenes van poder gaudir de l'espectacle musical Gisela y el libro mágico, que va omplir Cal Soler, i de l'animació a càrrec de la companyia El Pot Petit.

Ruta patrimonial

El públic va mostrar molt interès per seguir l'estrena de la ruta Art, pedra i patrimoni diumenge al matí. L'itinerari recorre deu monuments situats en diferents punts estratègics de Sant Vicenç de Castellet. La visita es va poder fer amb la participació d'alguns artistes i representants de les entitats que tenen relació amb els monuments que donen forma a la ruta. La Festa Major també ha comptat amb les actuacions del grup SéptimoA, adreçat al públic més jove, i el concert de jazz de La Vella Dixieland. Finalment, les migues populars i els balls tradicionals del Centro Cultural Andaluz van reunir més de 500 persones a Cal Soler.