El futur Espai Impuls de Sant Vicenç fa jornada de portes obertes dissabte

Les instal·lacions del carrer Montserrat funcionaran com a viver d'empreses i també com a centre de foment de l'ocupació a partir de març

Redacció
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:01h
Sant Vicenç de Castellet podrà conèixer el nou Espai Impuls SVC aquest dissabte. De 10 del mati a dos quarts d'1 del migdia l'equipament, situat al número 50 del carrer Montserrat, obrirà les seves portes per donar-se a conèixer. Les instal·lacions funcionaran a partir de març com a viver d'empreses i també com a centre de foment de l'ocupació. L'Espai Impuls SVC acollirà els serveis d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet amb la voluntat d'ajudar a trobar feina als usuaris dels serveis municipals, informar de les ajudes per a les empreses que contractin persones en situació d'atur i també les subvencions per als nous professionals autònoms.

Xerrada inicial

La jornada de portes obertes comptarà amb la xerrada del consultor empresarial d'Innio, Marc Fernández, sota el títol Model de negoci i com atreure els clients.

Espai de coworking

L'Espai Impuls SVC serà un punt de trobada i intercanvi de coneixement per als professionals que vulguin utilitzar l'espai per desenvolupar els seus projectes a través d'un contracte de lloguer. Aquest espai de coworking, equipat amb tot tipus de serveis (wifi, impressió, despatx, cuina, etc.), estarà obert als professionals que busquin complementar els seus projectes amb altres perfils professionals. L'edifici també comptarà amb espais per a reunions i programarà sessions de formació. L'Ajuntament també posarà a disposició de les empreses de Sant Vicenç de Castellet aquestes instal·lacions per a la celebració de reunions particulars o formació específica. En paral·lel, l'espai acollirà també la seu de la UBIC i de l'Associació de Polígons de Sant Vicenç de Castellet.