Bethelem Manzano, podi en el LXXIII Cros Juan Muguerza

La jove Bethelem Manzano aconsegueix la 3a posició en el Cros Juan Muguerza en la seva categoria | Avinent
25 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:09h
Cinc atletes de l'Avinent Manresa van ser presents, aquest passat diumenge, en el LXXIII Cros Internacionsl Juan Muguerza que es va disputar a Elgoibar (Euskadi). Entre ells s'hi trobava la jove vilomarenca Bethelem Manzano, que va aconseguir pujar el tercer esglaó del podi en la seva categoria.

El corredor berguedà Toni Baños va ocupar la quarta posició en la cursa juvenil, tot i ser atleta de primer any en aquesta categoria. En cadet, Júlia Dalmau va aconseguir la sisena posició.

En la Cursa Internacional que també es va disputar a Elgoibar -on hi van participar atletes angleses, italianes i franceses- la manresana Najwa Chouati va quedar 13 -3a espanyola- seguida per la seva companya d'equip, Berta Estragués, que va ocupar la 20a posició.