Correus estrena un mata-segells turístic dedicat a la Seu

Filatèlics, clients i turistes poden sol·licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments a l'oficina de Manresa

Redacció
22 de gener del 2016
Actualitzat el 29 de gener a les 0:57h
Matasegell de Correus amb la Seu.
Matasegell de Correus amb la Seu. | Correus

Matasegell de Correus amb la Seu Foto: Correus

L'oficina de Correus de Manresa estrena aquest divendres un mata-segells permanent dedicat a la Basílica de Santa Maria, el monument més emblemàtic i representatiu de la ciutat, popularment coneguda com la Seu. 

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina des d'aquest divendres, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència a La Seu de Manresa. 

A més de la silueta de la basílica, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. Així, La Seu i el nom de Manresa viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s'enviïn des de l'oficina. 

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.